Over mij

talent in taal
motiveren van mensen
ruime (inter)nationale ervaring
communicatie en marketing als rode draad
Woman in home office with computer using telephone smiling
Christel
Stylish Consultancy

In het kort

STYLISH heeft een pragmatische stijl met een strategische visie op het gebied van marketing en communicatie.

Door mét de klant na te denken over het wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe  aangaande marketing  communicatie komen we snel tot een concreet plan, met heldere acties en een goed uitgestippeld traject met doelen en gewenste resultaten, zoals:

  • betere bedrijfsresultaten,
  • een positiever imago,
  • grotere naamsbekendheid,
  • effectievere samenwerking.

Naast de strategische marketing benadering, kunnen wij ook voor u ‘hands-on’, snel en vakkundig teksten, website teksten, ‘content’ opstellen, zodat de presentatie van uw bedrijf on- en offline verbetert.

Heeft u behoefte aan teksten in diverse talen? Ook dan bent u aan het goede adres. In-house vertalen wij van en naar Nederlands, Engels, Frans en Duits. Ons specialisme zijn technische rapportages en handleidingen, maar tevens is er ruime ervaring met het agrarische jargon.

WIE BEN IK?

Christel Schiphorst

Enkele jaren geleden heb ik Stylish Consultancy opgezet om mijn jarenlange ervaring in (inter)nationale consultancy bij multinationals, MKB-bedrijven en non-profit organisaties in te zetten voor u!

Ik heb mijn werkervaring opgedaan onder meer in Nederland, Oost-Europa, Rusland en Afrika, veelal gericht op business planning, marktonderzoeken, marketingstrategieën en het faciliteren van multi-stakeholder processen.

Door deze ervaring  te combineren met mijn passie voor marketing & communicatie kan ik nu MKB ondernemers, non-profit instellingen, stichtingen en andere overheidsorganisaties  assisteren om hun marketing & communicatieactiviteiten te verbeteren.

Wilt u eens van gedachten wisselen? Stuur me dan een bericht, dan maken we een afspraak.

Mijn liefde voor de Nederlandse taal en vreemde talen voegen de vertaalcomponent toe aan de aangeboden diensten. Ervaring bij technische ingenieursbureau’s, internationaal opererende technische groothandel, een groot MKB bedrijf met verkoop naar Duitsland zorgen voor een breed ontwikkeld jargon in Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Dus neem snel contact met me op voor een vertaalofferte!

Neem contact met ons op.

ADRES

Christel Schiphorst
Leerlooierij 7
4651 SM Steenbergen

Mobiel: 0657 250150
VOLG ONS