Coaching

motiveren van mensen
beschikbare kennis en sterke eigenschappen benutten
gebruik maken van de kracht van ieder individu
interne communicatie verbeteren
1_8
Woman in home office with computer using telephone smiling

COACHING VAN INDIVIDUEN EN GROEPEN

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding of groepsbegeleiding, waarbij je samen met een coach werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd.

De coaching die Stylish Consultancy aanbiedt, is gericht op jouw rol, jouw ambities in de werkomgeving waarin je je begeeft. Dit kan individueel zijn, maar zeker ook in groepsverband, binnen een afdeling of tussen afdelingen onderling. De coaching is gericht op mensen (in bedrijven en organisaties) die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen ten behoeve van hun rol binnen het bedrijf of de organisatie.

Het doel van een coachingstraject door Stylish is het verbeteren van interne communicatie, het verbeteren van prestaties en het creëren van wenselijke situaties. Als ook, de kracht van ieder individu in de werkomgeving optimaal benutten, zodat je win-win situaties creëert op de werkvloer. Dáár is de organisatie en de mensen die er werken bij gebaat!

Een ander onderdeel van de coaching is om nieuwe inzichten te genereren onder de deelnemers van een coachingstraject. Dit leidt tot innovatieve oplossingen en actieplannen, afgestemd op de doelstellingen en doelgroepen.

 

WAT KAN STYLISH VOOR U BETEKENEN?

Een belangrijke kracht achter het coaching komt uit de coach zelf, door haar karakter en persoonlijkheid. Christel heeft een rijke levenservaring, die bestaat uit:

  • Veel persoonlijke uitdagingen,
  • Creatieve projecten,
  • Samenwerkingsverbanden realiseren.

Het “breder” wereldbeeld dat Christel heeft ontwikkeld, door letterlijk naar alle uithoeken van de wereld te reizen, en met mensen uit alle geledingen in gesprek te zijn geweest, gebruikt zij om zoveel mogelijk invalshoeken te belichten van problemen, oorzaken en samen te zoeken naar oplossingen.

Door deze levenservaring in te zetten, out-of-the-box, door te observeren maar betrokken zijn, draagt Christel bij aan constructieve coachingsgesprekken en pragmatische oplossingen. Ze is erg ervaren in:

  • het opbouwen van een goede verstandhouding met de gecoachte,
  • goed communiceren en luisteren,
  • het goed gebruiken van haar intuïtie,
  • de kunst van de juiste vragen te stellen,
  • het kunnen geven van ondersteunende feedback.
Stylish kiest bewust voor coaching in de werk(-of vrijwilligerswerk)omgeving, zodat na het definiëren van (gezamenlijke) doelen en het traject om die te bereiken, werknemers lekkerder in hun vel zitten, zich meer gehoord voelen, meer begrip hebben onderling en meer grip krijgen op hun rol en verantwoordelijkheden binnen de organisatie.
Wilt u meer weten, neem dan snel contact op!

Neem contact met ons op.

ADRES

Christel Schiphorst
Leerlooierij 7
4651 SM Steenbergen

Mobiel: 0657 250150
VOLG ONS